Visszahívás
Jelenleg zárva tartunk. Visszahívhatjuk reggel?
Visszahívás kérése

Munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt!

Kérem adja meg nevét és telefonszámát!

Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Árajánlat / időpont kérése

Pontosan tudja mit szeretne?

Kérjen időpontot vagy árajánlatot teljesen kötelezettségmentesen!

Árajánlatot kérek
vagy
Időpontot kérek

Gyakran Ismételt Kérdések

Keressen választ a HolSzervizeljek.hu munkatársainak gyakran feltett kérdések között

Olajcsere kérdések és válaszok

Olajcsere általában

Megvárható az olajcsere?

Természetesen, autó típusonként a munkaidő eltérő lehet. Átlagosan fél óra és másfél óra közötti időtartam (függ az autó alján lévő burkolatoktól, illetve bizonyos autókon a pollenszűrő vagy a levegőszűrő nehezebben hozzáférhető helyen van).

Hány nappal előre kell bejelentkezni olajcserére?

A szervizeknek általában optimális a másnap reggel 8-9 óra. Ideális esetben még aznap délután is össze jöhet ha az alkatrészek pár óra alatt beszerezhetők, és nem ragad nagyobb munka az emelőkön. Időpont miatt érdeklődjön kollégánknál.

Milyen olaj való az autómba?

Az autós adatbázisok, több száz oldalasak,illetve több száz megabyte terjedelműek. Kérjük keresse kollégáinkat bizalommal, ingyenesen segítünk Önnek!

Ha nem márkaszervízben végzik el az első olajcserét, akkor elveszti a garanciáját az autó?

Tömören összefoglalva: Gyári minőségű alkatrésszel elvégzi egy szakműhely ami azt jelenti,hogy a szerelőnek van képesítése akkor ez nem lehet garancia vesztés oka. 461/2010/EU rendelete Az Európai Bizottság 2010. május 27-én közzétette a gépjármű ágazatot érintő új csoportmentességi rendeletét és a hozzátartozó iránymutatást. Az új szabályok a verseny fokozását célozzák a gépjárműjavítás és karbantartás piacán azáltal, hogy elősegítik a javításokhoz szükséges technikai információkhoz való hozzájutást és megkönnyítik az alternatív pótalkatrészek felhasználását. Emellett lehetővé teszik a Bizottságnak, hogy az fellépjen a gépjárműgyártók garanciával (jótállással) kapcsolatos visszaélései ellen. Amit kis kapunak a gyártok mostanában használnak az Online szervizkönyv. De ide is van jogosultsága az adott kis szerviznek beregisztrálni és felvinni az olajcsere időpontját és adatait.