Visszahívás
Visszahívhatjuk 25 percen belül?
Visszahívás kérése

Munkatársunk munkaidőben 25 percen belül visszahívja Önt!

Kérem adja meg nevét és telefonszámát!

Az Ön neve
Az Ön telefonszáma
Árajánlat / időpont kérése

Pontosan tudja mit szeretne?

Kérjen időpontot vagy árajánlatot teljesen kötelezettségmentesen!

Árajánlatot kérek
vagy
Időpontot kérek

Gyakran Ismételt Kérdések

Keressen választ a HolSzervizeljek.hu munkatársainak gyakran feltett kérdések között

Vezérműszíj csere kérdések és válaszok

Vezérműszíj csere általában

Honnan tudom kideríteni, hogy mikor kell cserélni a vezérműszíjam?

Vannak autó típusok ahol a szervizkönyvben szerepel, az intervallum, esetleg szakmai adatbázisokból. De mindenképpen a legegyszerűbb ha felhívja kollégánkat aki ingyenesen utána nézz Önnek!

Azt hallotam, hogy a vezérműszíj cserénél szokták cserélni a fagyállót is... Ez igaz?

A vízpumpával egybekötött vezérműszíj cserénél illetve olyan autóknál ahol a hűtőt is meg kell bontani, el fog folyni az autó hűtővize amit fel lehet fogni, egy edénybe , de ezt többnyire leeresztés után pótolni kell. Ilyenkor szokták már a fagyállót cserélni főleg akkor ha már volt hígítva, és bizonytalan az összetétele. Nehogy 1000 forintért megspórolásáért okozzunk később télen komoly problémát.

Hol vannak Önök, hol van a szerviz?

A HolSzervizeljek.hu országos hálózat, kollégáink vagy járják az országot és a szervizeket ellenőrzik, vagy éppen számítógép előtt ülnek célprogramokkal, katalógusokkal. Online kapcsolatban a szervizekkel, hogy Önöknek segítsenek. Minden megye székhelyen de néhol kisebb településeken jelen vagyunk. Konkrétumok miatt forduljon Hozzánk bizalommal, Segítünk!!!!

Honnan tudom, hogy a vezérműszíjat tényleg kicserélték Önöknél?

Egyrészt a legtöbb szervizben Ön végig jelen lehet, az általunk kirendelt alkatrészeket Ön a javítás előtt kérheti, megtekintheti, ellenőrizheti. A végén a lecserélt alkatrészeket megkapja, elviheti. Ezenkívül partnereink vagy nagy múltú autójavítók, vagy márkaszervizek, akiket mi is ellenőrzünk. Tulajdonosaik sem szeretnék ha rossz hírük terjedne pár ezer forintért. Munkájukra garanciát vállalnak! Bármilyen visszaélést tapasztalunk a partnert alapból kizárjuk a HolSzervizeljek.hu tagjai közül!

Milyen adatok kellenek az árajánlathoz?

Kollégánk fogja kérni az autó gyártmányát, típusát, évjáratát, és motorkodját Például: VW Polo 1.4 benzin 2007 BKY motorkód Ezeket a forgalmi engedélyben megtalálja! A kollégánk még megfogja Öntől kérdezni milyen minőségű alkatrészeket szeretne: gyári, prémium minőségű után gyártott, után gyártott normál minőség. Innentől kezdve általános leterheltség mellet 30 perc alatt elkészítünk Önnek egy személyreszabot ajánlatott.

Mennyi időre kell ott hagyni vezérműszíj cserére az autót?

A vezérműszíj, görgök esetleg vízpumpa cseréje 5-6 órás művelet. Jellemezően reggel hozza délután viszi módszerrel szoktunk dolgozni. Tehát 1 nappal lehet számolni.