Tájékoztató a műszaki vizsgaállomás óvintézkedéseiről

Akár már most bejelentkezhet műszaki vizsgára ott, ahol megtették a megfelelő óvintézkedéseket.

A hatályos kormányrendelet 41/2020 szerint a veszélyhelyzet ideje alatt nem kötelező a műszaki vizsgát meghosszabbítani. De csak ebben az időszakban, az egészségügyi veszélyhelyzet idején, melynek megszűnése után 15 nap áll rendelkezésére pótolni autója műszaki vizsgáztatását.


Miért éri meg mégis most megcsináltatni?
Mire számíthat az, aki halasztja a vizsgát?


Miután feloldják a korlátozásokat, 15 nappal később nem lesz érvényes műszaki vizsgája, azaz nem járhat az autójával
- karambol esetén az a hibás, akinek nincs érvényes műszaki vizsgája (tehát, ha Önnek nem érvényes, a saját és a másik kocsi kárát is Önnek kell fizetni)
A korlátozások feloldása után mindenki egyszerre fog vizsgáztatni ezért, - a hirtelen nagy kereslet miatt előfordulhat, hogy lényegesen drágábban fog tudni vizsgáztatni és nem kap a közeli helyeken időpontot csak távoli időpontot kap így autója a várakozás idejére kiesik a forgalomból


A holszervizeljek.hu autószervizeinek óvintézkedései a járvány ideje alatt:

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott port és baktériumokat. 

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon önmagától tiszta oxigénné alakul.  Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot.


Tájékoztató a műszaki vizsgaállomások óvintézkedéseiről

 1. Az autó tulajdonosa beáll a szerviz elé. Elvesz egyet a műhely elé kihelyezett zacskókból, belerakja a kulcsot, a forgalmit, majd a zacskót berakja a kocsi műszerfalára. 
 2. Az autó tulajdonosa ellhagyja a szerviz területét. 
 3. A szerelők maszkban és gumikesztyűben kinyitják az autót, behelyezik az ózon generátort. Az ózonos fertőtlenítés 30 percet vesz igénybe, majd 30 perc a száradási idő.
 4. Az ózonos autó fertőtlenítést követően az autószerelők védőfelszerelésben átvizsgálják az autót a műszaki vizsga követelményeinek megfelelően.
 5. A szerelés/vizsgáztatás végeztével ismételten kitisztítják az autót egy ózonos fertőtlenítéssel.
 6. Az autó tulajdonosa utalással vagy bankkártyával tud fizetni.

Társadalmi Felelősségvállalás - Segítünk az időseknek!

Hozom-viszem szolgáltatás 60 év feletti megrendelőink részére

100.000 Ft feletti javítás esetén díjmentesen, alatta pedig mindössze 4000 Ft-ért.

Megkérjük idősebb vendégeinket, maradjanak otthon és hívják fel központi telefonszámunkat 06 30 51 51 111. Az illetékes műszaki vizsga állomástól ki fog menni Önökhöz, házhoz egy kolléga és a következő eljárással levizsgáztatja az autót:

 1. Az autó tulajdonosa egy zacskóban adhatja át a forgalmit és a kulcsot, melyet a helyszínen, a kolléga átvesz és kocsi műszerfalára helyez. 
 2. Kollégánk maszkban és gumikesztyűben kinyitja az autót, behelyezi a fertőtlenítő ózon generátort. Az ózonos fertőtlenítés 30 percet vesz igénybe.
 3. Az ózonos autó fertőtlenítést követően a kollégánk védőfelszerelésben elviszi a gépjárművet a szervizbe, átvizsgálja az autót a megrendelés követelményeinek megfelelően.
 4. A szerelés vagy vizsgáztatás végeztével kollégánk vissza szállítja a gépjárművet és a helyszínen még egyszer fertőtleníti ózonos fertőtlenítéssel, hogy az autó tulajdonosa biztonságosa használhassa.
 5. Az autó tulajdonosa kívánsága szerint átutalással vagy készpénzzel fizethet.
 6. A két fertőtlenítést és a hozom viszem szolgáltatást mindössze 4000 Ft-ért tudjuk biztosítani, 100.000 Ft feletti javítás esetén pedig díjmentesen. 

 

Az ózonos vírusölő, fertőtlenítő autótisztítás ugyan több időbe telik, de ez az ügyfelek és kollégáink közös érdeke, hogy mindenki egészségét biztonságban tudhassuk!