Partnerkapcsolat

Kérem adja meg adatait!
Callcenter
06 30 51 51 111
Az Ön cégének teljes neve
Az Ön teljes neve
Az Ön email címe
Az Ön telefonszáma
Az alábbi főbb előnyöket nyújtjuk az Önök szervize számára

Előzze meg közvetlen konkurenciáját és csatlakozzon Ön is a HolSzervizeljek.hu partner programhoz!

Miért éri meg Önnek velünk kapcsolatba kerülni?
A szükséges lépések ahhoz, hogy kiküldhessük Önnek a 3db ingyenes ügyfelet:

Ezután kiküldjünk Önnek a 3db ingyenes műszaki vizsgás ügyfelet szervizükbe, miután felraktuk honlapunkra az Ön által elküldött megjelenítendő anyagokat, vizsga árak, elérhetőségek, stb.

Amennyiben elégedett a 3db ingyenesen küldött ügyfél szolgáltatásunkkal, megtörténik az együttműködési szerződés aláírása, és ettől kezdve, megkezdődik az Ön vonzáskörzetéből érkező vizsgás ügyfelek Önhöz való delegálása!

Erős marketing stratégiánknak köszönhetően, olyan mértékű volumennövekedést tudunk nyújtani, melyből Ön kizárólag csak profitál! Ezért is merünk teljes mértékű garanciát vállalni arra, hogy Önnek ez a befektetés megtérül! Tehát, ha Ön kedvezményes áron, 19 900 Ft-ért adja a műszaki vizsgát, és delegálunk Önnek minimum 15 darab műszaki vizsgát egy hónapban, melyen vizsgánként 10 000 Ft haszna van,

Az Ön realizált profitja minimum 150 000 Ft lesz
Ne feledje, Önnek semmilyen kockázata nincs
100% pénz visszafizetési garancia

100% pénz visszafizetési és megtérülési garanciát vállalunk - szerződésben - hogy az általunk küldött műszaki vizsgás ügyfelek volumen növekedése által realizált haszon több lesz az Ön számára, mint amennyibe az együttműködés kerül!

Amennyiben szeretné Ön is műszaki vizsga bevételeit növelni és csatlakozna rendszerünkhöz, kérjük, hívja a fenti telefonszámot vagy töltse ki űrlapunkat!